PoliDirect Amsterdam Noord
Nieuwendammerstraat 2a
1023 AD Amsterdam

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:00,
Zaterdag en zondag: gesloten

E: info@polidirect.nl

PoliDirect Amsterdam Noord

We hebben ons aanbod dermatologie uitgebreid met twee nieuwe locaties in Amsterdam, waaronder deze locatie in Noord! Hier staat ons team van dermatologen en verpleegkundigen voor u klaar om de beste zorg dermatologische zorg bij u in de buurt te kunnen leveren, zónder lange wachttijden en met persoonlijke aandacht voor de patiënt.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Route

Auto

Als u vanuit het noordwesten komt, neem dan Afslag 16 van Ringweg Noord (A10) richting de Nieuwe Leeuwarderweg (s116). Volg de rechterrijstrokken om rechtsaf te slaan richting s115. Ga bij de rotonde linksaf richting de Nieuwe Purmerweg. Blijf deze weg volgen tot de nieuwendammerstraat. Hier sla je rechtsaf.

Vanuit het zuiden rijdt u vanuit de IJtunnel en de Nieuwe Leeuwarderweg (s116). Ga rechtsaf naar de Nieuwe Purmerweg, die overgaat in de Purmerweg, en sla rechtsaf bij de Nieuwendammerstraat.

Komt u vanuit het oosten? Rij dan via de Zuiderzeeweg en neem op de rotonde de tweede afslag naar de IJdoornlaan (s115). Neem op de volgende rotonde de derde afslag naar de Volendammerweg. Deze weg draait naar rechts en wordt de Purmerweg. Vervolg deze weg naar het Purmerplein en verder op de Purmerweg, en sla linksaf bij de Nieuwendammerstraat.

We zitten naast het Tandheelkundig centrum. U kunt parkeren in de straat. Er zijn geen vaste parkeerplekken vrij voor patiënten van PoliDirect.

Openbaar vervoer

Vanuit Amsterdam Centraal station, pakt u metro 52 naar het Noorderpark. Hier stapt u over op bus 35 richting het Olof Palmeplein. Stap uit bij de halte ‘Nieuwe Purmerweg’. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar de kliniek: rechtdoor langs de Purmerweg en vervolgens linksaf op het Brede Kerkepad (Langs de het kerkje). Voor het pad smaller wordt, loopt u rechtsaf. Dit is een enigszins verborgen pad. Aan het einde ziet u een trap. Als u daar omhoog gaat ziet u aan de overkant onze kliniek. Ben u slecht ter been of wilt u de korte wandeling makkelijker maken? Loop dan op de Purmerweg rechtdoor tot de Nieuwendammerweg en sla daar rechtsaf. Loop door tot u de kliniek aan uw linkerhand ziet.

Specialismen

Dermatologie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor verzekerde en onverzekerde dermatologische behandelingen.

Chirurgie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor verschillende chirurgische behandelingen. Wij hebben een polikliniek voor anale klachten, doen kleine chirurgische verrichtingen en sterilisaties (man).

Maag-, Darm- en Leverziekten

Bij onze MDL-poli kunt u terecht voor een poliklinisch consult bij een van onze MDL-artsen.

Wachttijden

De wachttijd (of toegangstijd) is het aantal kalenderdagen tussen het maken van uw afspraak en uw eerste bezoek aan PoliDirect. De wachttijden worden wekelijks geactualiseerd. De actuele wachttijden kunnen uiteraard door onvoorziene omstandigheden in werkelijkheid afwijken. Er kunnen daarom ook geen rechten worden ontleend aan deze gegevens.

Voor maag- en darmonderzoeken (endoscopie) geldt dat er pas een afspraak gemaakt kan worden nadat uw digitale intake is goedgekeurd door een verpleegkundige.

De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken. U kunt ten alle tijden uw zorgverzekeraar vragen om wachttijdbemiddeling.

Onze artsen in Amsterdam Noord
  • Dr. Inka Nieuweboer Dermatoloog
    Dr. Inka Nieuweboer Dermatoloog
  • Drs. Annelien Morks Chirurg
    Drs. Annelien Morks Chirurg
  • Arts MDL, drs. Carmen Glorie (BIG: 49918006501)
    Arts MDL, drs. Carmen Glorie (BIG: 49918006501)

Start typing and press Enter to search