PoliDirect Breda
Langendijk 25
4819ET Breda

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00,
zaterdag en zondag: gesloten

Bijzondere en feestdagen
20 december 2018: bereikbaar tot 12:00 uur
25 t/m 27 en 31 december 2018: gesloten
1 januari 2019: gesloten

E: info@polidirect.nl
T: 088 8884555

PoliDirect Breda

Onze nieuwste kliniek! Sinds de zomer van 2018 zijn wij ook in Breda geopend. Onze specialisten zullen nu ook voor u klaar staan aan de Langendijk. Het is onze vierde vestiging in Brabant. Ook hier zetten wij ons in voor de beste zorg bij u in de buurt, zónder lange wachttijden.

Hieronder vindt u meer over de huidige wachttijd in PoliDirect Breda en voor welke specialismen u bij ons terecht kunt.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Route

Openbaar vervoer

Onze kliniek in Breda is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Breda Station kunt u bus 4, 5, 6 of 16 pakken. Als u uitstapt bij Grote Spie is het nog zo’n 3 minuten lopen. Bus 4 of 5 rijden ook naar Langendijk. Dan stapt u bijna voor de deur uit.

Auto

Met de auto kunt u vanaf de Graaf Engelbertlaan, via de Graaf Hendrik III Laan afslaan naar de Langendijk. Onze kliniek ligt vlakbij het Amphia ziekenhuis.

Specialismen

Endoscopie

Door middel van een scoop kunnen verschillende organen van de binnenkant bekeken worden, zowel de slokdarm en maag als de dikke darm.

Wachttijden

De actuele wachttijden zijn per 30 november 2018:

Actuele wachttijd Breda
Endoscopie

10 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Start typing and press Enter to search