PoliDirect Breda
Langendijk 25
4819ET Breda

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.00,
zaterdag en zondag: gesloten

E: breda@polidirect.nl

PoliDirect Breda

Sinds de zomer van 2018 heten wij ook in Breda welkom. Onze specialisten staan voor u klaar aan de Langendijk. Breda is onze vierde vestiging in Brabant. Ook hier zetten wij ons in voor de beste zorg bij u in de buurt, zónder lange wachttijden.

Hieronder vindt u meer over de huidige wachttijd in PoliDirect Breda en voor welke specialismen u bij ons terecht kunt.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Route

Openbaar vervoer

Onze kliniek in Breda is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Breda Station kunt u bus 4, 5, 6 of 16 pakken. Als u uitstapt bij Grote Spie is het nog zo’n 3 minuten lopen. Bus 4 of 5 rijden ook naar Langendijk. Dan stapt u bijna voor de deur uit.

Auto

Met de auto kunt u vanaf de Graaf Engelbertlaan, via de Graaf Hendrik III Laan afslaan naar de Langendijk.

Specialismen

Endoscopie

Bij alle PoliDirect klinieken kunt u een kijkonderzoek in de slokdarm, maag of dikke darm krijgen.

Cardiologie

Bij een bezoek aan de polikliniek cardiologie, worden er diverse onderzoeken naar en metingen van het hart gedaan.

Chirurgie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor verschillende chirurgische behandelingen. Wij hebben een polikliniek voor anale klachten, doen kleine chirurgische verrichtingen en sterilisaties (man).

Wachttijden

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Onze artsen in Breda

Start typing and press Enter to search