PoliDirect IJburg
IJburglaan 955
1087EN IJburg

Openingstijden
maandag t/m zaterdag: 8.30-17.00

E: info@polidirect.nl
T: 088-8884555

PoliDirect IJburg

PoliDirect IJburg is onze tweede kliniek. Sinds mei 2014 zet ons team zich in voor de beste zorg bij u in de buurt, zónder lange wachttijden. Ook in de regio Amsterdam.

Hieronder vindt u meer over de huidige wachttijd in PoliDirect IJburg en voor welke specialismen u bij ons terecht kunt.

Ons team in IJburg ziet het als haar verantwoordelijkheid dat u zich voor, tijdens en na de behandeling op uw gemak voelt.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect IJburg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vervoer

Openbaar vervoer

PoliDirect IJburg is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ieder kwartier vertrekt er zowel een bus als een tram direct naar IJburg vanaf het Centraal Station Amsterdam. Uitstappen op de halte na de Albert Heijn.

Tram 26 rijdt vanaf het centraal station langs de Ruijterkade, Piet Heijnkade, Oostelijk Havengebied naar IJburg. De halte Diemerparklaan, waar u eruit moet, ligt op een paar minuten lopen van de kliniek.

Bus 66 rijdt vanaf station Bijlmer Arena via Diemen en Muiden Maxisweg naar IJburg. U stapt eveneens uit bij de halte Diemerparklaan.

Auto

U kunt uw auto betaald parkeren voor het pand van PoliDirect, voor €2,40 per uur. U kunt ook kiezen voor het parkeren van uw auto in de parkeergarage van de Albert Heijn. De kosten hiervan zijn maximaal €7,50 per dag.

Specialismen

Endoscopie

Door middel van een scoop kunnen verschillende organen van de binnenkant bekeken worden, zowel de slokdarm en maag als de dikke darm.

Chirurgie

Bij Polidirect kunt u terecht voor verschillende chirurgische behandelingen. Wij hebben een polikliniek voor anale klachten en doen kleine chirurgische handelingen.

Dermatologie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor verzekerde en onverzekerde dermatologische behandelingen.

Longgeneeskunde

Met klachten en aandoeningen aan het ademhalingssysteem kunt u terecht bij de longartsen van PoliDirect in IJburg, Eindhoven en Ravenstein.

Pijnpoli

Iedereen ervaart wel eens pijn. Pijnklachten kunnen zich dusdanig ontwikkelen dat deze de kwaliteit van leven ernstig verminderen. U kunt bij ons terecht voor het verlichten van deze pijn.

Wachttijden

De actuele wachttijden zijn per 5 oktober 2018:

Actuele wachttijd IJburg
Endoscopie

12 kalenderdagen

Actuele wachttijd IJburg
Chirurgie

10 kalenderdagen

Actuele wachttijd IJburg
Dermatologie

5 kalenderdagen

Actuele wachttijd IJburg
Longgeneeskunde

5 kalenderdagen

Actuele wachttijd IJburg
Pijnpoli

5 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Start typing and press Enter to search