PoliDirect IJburg 835
IJburglaan 835
1087CL IJburg

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 8.00-17.00

E: ijburg835@polidirect.nl 

PoliDirect IJburg 835

PoliDirect IJburg 835 is onze tweede kliniek aan de IJburglaan in Amsterdam. Vanaf 2022 zet ons team zich in voor de beste zorg bij u in de buurt, zónder lange wachttijden.

Hieronder vindt u meer over PoliDirect IJburg 835 en voor welke specialismen u bij ons terecht kunt. Ons team ziet het als haar verantwoordelijkheid dat u zich voor, tijdens en na de behandeling op uw gemak voelt.

 

Laat je huid checken door een dermatoloog
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect IJburg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vervoer

Openbaar vervoer

Vanaf centraal station kunt u tram 26 pakken richting IJburg. Vanaf halte Amsterdam Vennepluimstraat is het nog een kleine 5 min rechtdoor lopen naar PoliDirect IJburg 835.

Auto

Neem afrit 14 Zeeburg vanaf de A10. Voeg in op de IJburglaan en keer om ter hoogte van de Diemerparklaan om op de juiste rijbaan te komen. U kunt betaald parkeren bij de Albert Heijn om de hoek in de parkeergarage van Winkelcentrum IJburg. De kosten van het parkeren vindt u hier: www.interparking.nl

U kunt uw auto betaald parkeren voor het pand van PoliDirect IJburg 835, voor 3,50 per uur (maandag t/m zaterdag 9.00-19.00 uur). 

Specialismen

Chirurgie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor verschillende chirurgische behandelingen. Wij hebben een polikliniek voor anale klachten, doen kleine chirurgische verrichtingen en sterilisaties (man).

Dermatologie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor verzekerde en onverzekerde dermatologische behandelingen.

Maag-, Darm- en Leverziekten

Bij onze MDL-poli kunt u terecht voor een poliklinisch consult bij een van onze MDL-artsen.

Wachttijden

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Onze artsen in IJburg 835

Start typing and press Enter to search