Onze actuele coronamaatregelen

In onze klinieken zijn maatregelen getroffen om de veiligheid van onze patiënten, medewerkers en bezoekers te waarborgen.

Maatregelen bij bezoek locatie:

  • We houden afstand van elkaar indien mogelijk. Als dit niet kan (lichamelijk onderzoek en/of behandeling) draagt ons personeel een schort, handschoenen en medisch mondkapje.
  • Het dragen van een mondkapje is voor u vrijwillig. 
  • Alle patiënten wordt aan de balie bij binnenkomst gevraagd naar corona gerelateerde klachten. Indien een van deze vragen met ‘ja’ wordt beantwoord, krijgt u een zelftest aangeboden. Is deze negatief? Dan kan de afspraak doorgaan. Is deze positief? Dan wordt de afspraak geannuleerd of verplaatst.
  • Er mag 1 begeleider mee naar de afspraak. Op deze manier proberen we het aantal personen binnen de klinieken zo laag mogelijk te houden.
  • Desinfecteer of was uw handen met water én zeep;
  • Nies of hoest in uw elleboog;
  • Wij schudden geen handen.

Alle zorgvragen worden opgepakt. Uw consult of onderzoek zal niet worden uitgesteld. Onderzoeken en behandelingen vinden plaats in de kliniek, intakegesprekken en poliklinische consulten zullen zoveel mogelijk digitaal of telefonisch plaatsvinden. Indien de arts het nodig vindt om u op locatie te zien, zal de arts dit met u bespreken.

Wees vrij om uw zorgen uit te spreken. We houden hier graag rekening mee!

Bedankt voor uw begrip!

Ons protocol is gebaseerd op de adviezen van het RIVM en zal waar nodig worden aangepast aan de actuele situatie.

Heeft u corona gerelateerde klachten?

Doe een zelftest. Als u een afspraak bij PoliDirect heeft, wordt deze bij een positieve test verzet. Kijk op de website van het RIVM wat u moet doen bij een positieve zelftest.

Bent u net gevaccineerd? Een maag- of darmonderzoek of andere ingreep/behandeling kan vanaf 48 uur na de vaccinatie plaatsvinden.

Start typing and press Enter to search