PoliDirect Sliedrecht
Stationspark 401
3364 DA Sliedrecht

Let op!
In het kader van het Coronavirus vragen we u wel van tevoren een afspraak te maken via 0184 723166.

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 8.00 – 16.30,
zaterdag en zondag: gesloten

E: hdc@polidirect.nl

PoliDirect Sliedrecht

Sinds 2018 is PoliDirect gestart met het specialisme ‘radiologie’ in Sliedrecht, regio Drechtsteden. We werken met het Albert Schweitzer ziekenhuis (ASz) en de vakgroep Radiologie samen om dicht bij de mensen te staan, mét efficiëntere zorg en een korte wachttijd.

Voor echo’s kunt u ook in PoliDirect Sliedrecht terecht met een verwijzing. In verband met COVID-19 dient er altijd eerst een afspraak gemaakt te worden.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Route

Openbaar vervoer

PoliDirect Sliedrecht is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het station van Sliedrecht ligt vlakbij het ziekenhuis. Vanuit het station steekt u over en loopt u binnen twee minuten naar de ingang van het ziekenhuis.

PoliDirect Sliedrecht bevindt zicht op de eerste etage.

Auto

Vanuit de richting Dordrecht (N3)
Volg de N3 richting Papendrecht en neem vervolgens de A15 richting Gorinchem. Neem afslag 24 richting Sliedrecht-West/ Wijngaarden. Bij de stoplichten gaat u linksaf. Bij de volgende stoplichten gaat u weer linksaf. U volgt de Parallelweg een paar kilometer totdat u bij een rotonde komt. Neem de tweede afslag op de rotonde en sla daarna rechtsaf het bedrijventerrein op. De eerste kruising gaat u rechtdoor. Op de tweede kruising ziet u de locatie schuin rechts voor u.

Vanuit de richting Gorinchem (A15)
Neem de A15 richting Rotterdam. Neem afslag 25 richting Sliedrecht-Oost. U volgt de borden P+R: Neem bij de eerste rotonde de derde afslag naar de Peulenlaan. Sla na 190 meter rechtsaf naar de Sportlaan, neem op de rotonde de derde afslag en rijd door op de Sportlaan. Neem bij de volgende rotonde de tweede afslag. Rijd door tot voor het station. Sla hier linksaf het stationspark in. U rijdt nu een bedrijventerrein op. De eerste kruising gaat u rechtdoor. Op de tweede kruising ziet u de locatie schuin rechts voor u.

Parkeren
Rondom het gebouw zijn parkeerplaatsen. Zijn deze vol, dan kunt u op deze kruising ook naar links gaan. U vindt dan na circa honderd meter aan uw linkerhand een parkeerplaats met de aanduiding Albert Schweitzer ziekenhuis. Het parkeren is gratis.

Specialismen

Radiologie

Bij PoliDirect kunt u terecht voor een röntgenfoto of echo.

Wachttijden

De actuele wachttijden vanaf 4 juni 2024

Actuele wachttijd Sliedrecht
Radiologie

3 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Start typing and press Enter to search