PoliDirect Sliedrecht
Wilhelminastraat 75
3361 XV Sliedrecht

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 8.00 – 16.30,
zaterdag en zondag: gesloten

E: info@polidirect.nl
T: 088 8884550

Aangepaste openingstijden op feestdagen:

Tweede Paasdag, 22 april: gesloten
Hemelvaart, 30 mei: gesloten
Vrijdag 31 mei (na Hemelvaart): open tussen 08.00 – 13.00 uur
Tweede Pinksterdag, 10 juni: gesloten

PoliDirect Sliedrecht

Sinds 2018 is PoliDirect gestart met het specialisme ‘radiologie’ in Sliedrecht, regio Drechtsteden. We werken met het Albert Schweitzer ziekenhuis (ASz) en de vakgroep Radiologie samen om dicht bij de mensen te staan, mét efficiëntere zorg en een korte wachttijd.

U kunt in Sliedrecht net als vroeger gewoon binnen komen lopen met uw verwijzing voor een röntgenfoto, maar wij adviseren eerst een afspraak te maken om een lange wachttijd in de wachtkamer te voorkomen.

Voor echo’s kunt u ook in PoliDirect Sliedrecht terecht met een verwijzing. Hiervoor dient u eerst een afspraak te maken.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPoliDirect is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Route

Openbaar vervoer

PoliDirect Sliedrecht is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het station van Sliedrecht ligt in de buurt en er rijden enkele bussen richting de kliniek. Vanaf het station is het een kleine 20 minuten lopen.

Auto

U verlaat bij afrit Sliedrecht-West/Wijngaarden (afrit 24) de rijksweg en volgt de borden richting Sliedrecht-West. Via de route Parallelweg – Craijenstein – Deltalaan – Geulstraat – Molendijk – A.W. de Landgraafstraat – Wilhelminastraat, wordt u door middel van borden verwezen naar het Albert Schweitzer ziekenhuis.

PoliDirect Sliedrecht bevindt zich in de kelder van het gebouw. U kunt met de trap of met de lift naar beneden.

Specialismen

Radiologie

Bij PoliDirect kunt u ook een röntgenfoto of echo krijgen.

Wachttijden

De actuele wachttijden zijn per 6 mei 2019:

Actuele wachttijd Sliedrecht
Radiologie

3 kalenderdagen

Bovenstaande wachttijden worden maandelijks bijgehouden. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Start typing and press Enter to search