Doe mee met ons nieuwe Patiëntenpanel en maak samen met ons PoliDirect beter!

Nieuw: PoliDirect Patiëntenpanel

Bij PoliDirect zijn we altijd op zoek naar manieren om onze zorg te verbeteren. En met wie kan dat beter dan met onze patiënten samen? Graag introduceren daarom ons nieuwe PoliDirect Patiëntenpanel. We nodigen u van harte uit om lid te worden van deze groep.

Uw bijdrage telt

Als lid van ons Patiëntenpanel krijgt u de kans om rechtstreeks invloed uit te oefenen op de manier waarop wij zorg verlenen. Vier keer per jaar ontvangt u een online vragenlijst waarin we uw mening vragen over actuele thema’s bij PoliDirect. Het invullen van de vragenlijst kost slechts 5 tot 10 minuten van uw tijd.

We nemen de privacy zeer serieus. U kunt erop vertrouwen dat uw persoonlijke gegevens goed beveiligd zijn en alleen worden gebruikt voor het panelonderzoek. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt en we houden u op de hoogte van de resultaten van elk onderzoek​.

Iedereen is welkom

We zijn op zoek naar een breed scala aan perspectieven, dus of u nu ervaring heeft met PoliDirect als patiënt of als naaste van een patiënt, we willen graag van u horen. Uw unieke ervaringen en inzichten kunnen ons helpen om onze zorgdiensten te vernieuwen en te verbeteren​.

Doe vandaag nog mee!

Klaar om mee te doen? Meld u aan door het aanmeldformulier in te vullen.

Heeft u nog vragen over het Patiëntenpanel? Stuur ons gerust een e-mail op patientenpanel@polidirect.nl.

Samen maken we PoliDirect beter!

Start typing and press Enter to search