PoliDirect maakt zich sterk voor verdere uitbreiding & partnert met NLI

 In Homepage, Nieuws

Financieringsronde Polidirect voor groei

NLInvesteert maakt financiering bereikbaar voor ondernemers. Samen met onze bancaire en non-bancaire financieringspartners organiseren we de beste passende oplossing. Ook onze investeerders leveren een belangrijke bijdrage aan financieringsoplossingen voor ondernemers in Nederland.
Op ons platform is de investeringskans PoliDirect open voor investeringen. PoliDirect is de grootste uitvoerder van darm-endoscopieën in Nederland. De onderneming kent een gezond verdienmodel en vervult bovendien een belangrijke maatschappelijke rol. Door haar dienstverlening kunnen patiënten direct, zonder wachtlijsten, worden geholpen en kunnen ziekenhuizen zich richten op de meer complexe ingrepen. Uit de financiering van een nieuwe vestiging in Zwolle, aanvullend werkkapitaal en de herfinanciering van bestaande leningen vloeit een financieringsbehoefte van EUR 3.500.000,= voort.

Rendement

Investeerders wordt de mogelijkheid geboden om via het platform van NLInvesteert een lening van EUR 2.250.000,= te verstrekken. De rentevergoeding is 9,75% per jaar. De looptijd bedraagt 36 maanden.

Investeren?

Wilt u ook investeren in deze unieke propositie? Lees hier dan verder op onze website. Investeren kan direct. Meedoen kan vanaf EUR 1.000,=.

Heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan contact met ons op. Dat kan per mail, of telefonisch via 085-401 87 05. Wij helpen u graag!

Hartelijke groet,

Dirkjan Takke (algemeen directeur) en Gijsbert Boer (regiodirecteur Midden-Nederland)

Lees hier het hele artikel.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Efficientie in zorg kan beter