Parkstad klinieken wordt PoliDirect

Per 1 januari 2021 nemen we afscheid van de dermatologen van Parkstad Klinieken en de vestigingen in Landsmeer, Volendam en Wormerveer. De klinieken in Amsterdam Noord en West worden onder de naam van PoliDirect voortgezet. De dermatologen van PoliDirect zullen met uiterste zorg uw behandeling voortzetten. We hebben duidelijke afspraken met Parkstad Klinieken gemaakt, om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk ongemak van de overdracht zult ondervinden.

Mocht u hier bezwaar tegen hebben of vragen over hebben? Bel dan naar 020 624 98 88, bereikbaar tussen 09:00 uur en 16:00 uur.

Door de dermatologische zorg in de vestigingen in Amsterdam onder onze naam voort te zetten, willen we inspelen op de zorgvraag in deze regio’s, zodat patiënten zoals u op korte termijn en in de buurt over de dermatologische zorg kunnen beschikken die nodig is.

Heeft u al een afspraak gepland staan? Deze gaat gewoon door, alleen dan met een andere dermatoloog. Als het nodig is, nemen wij contact met u op over de afspraak.

Heeft u een vraag over uw afspraak of bent u verwezen en wilt u een afspraak maken? bel dan 085 902 0080, op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 19:30 uur.

Ben u een huisarts en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze specialismecoördinatoren dermatologie Jolijn Hermsen via j.hermsen@polidirect.nl of Circe Simons via c.simons@polidirect.nl. Voor overige vragen kunt u terecht bij onze relatiemanager Alain Djie via 06 5476 5571 of a.djie@polidirect.nl

Hoe zit het met COVID-19 (corona) en PoliDirect? We zijn open en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om onze patiënten en medewerkers te kunnen beschermen. Klik hier om al onze coronamaatregelen te bekijken.

Wie is PoliDirect?

Wij zijn een zelfstandige zorginstelling met meerdere vestigingen door heel Nederland. Naast dermatologie kunt u bij andere vestigingen, waaronder PoliDirect IJburg, terecht voor o.a. interne geneeskunde, maag-darm-leverziekten, endoscopieën, chirurgie en longgeneeskunde. Onze medisch specialistische zorg is kleinschalig en persoonlijk ingericht. Door te focussen op efficiëntie, veiligheid en vriendelijkheid, houden we onze wachttijden kort en hebben we persoonlijke aandacht voor u als patiënt.

Korte wachttijden

Tijd en aandacht voor de patiënt

Warme, kleinschalige sfeer

Zorg zoals het bedoeld is

Verzekerde zorg

Bij PoliDirect betaalt u alleen het eigen risico, net als in het ziekenhuis. Wilt u meer uitleg hierover? Klik dan hier om naar onze pagina over zorgkosten- en verzekering te gaan.

Heldere voorlichting

Bij PoliDirect werken we o.a. met de digitale voorlichtingen van Medify. In deze voorlichtingen combineren we beeld en tekst om uitleg te geven over uw afspraak. Zo bent u beter voorbereid en hebben we tijdens een consult meer tijd en aandacht voor de belangrijke zaken.

Maak kennis met onze dermatologen

Onze kernwaarden

Vriendelijk

Vriendelijkheid en gastvrijheid zijn voor ons belangrijk en we gaan op een positieve en respectvolle manier met elkaar om.

Flexibel

Doordat we ons flexibel opstellen spelen we snel en gemakkelijk in op veranderende omstandigheden.

Samenwerken

We doen het samen! We delen informatie, komen onze afspraken na, doen moeite ons in te leven in de standpunten van de ander, vragen en geven hulp aan elkaar.

Start typing and press Enter to search